Transparencia Ifercat.cat   
Sobre el portalTransparència d'Ifercat és el portal de l'ens públic Infraestructures Ferroviàries de Catalunya (Ifercat), mitjançant el qual es difonen les dades relatives als seus àmbits d'actuació en el marc de les polítiques públiques i l'acció del govern català, la gestió del seu pressupost i les dades més rellevants de la seva activitat. Els continguts que s'hi referencien són sotmesos, com el mateix web, a un procés permanent d'actualització.

Respon al compromís assumit pel Govern de la Generalitat d'obrir-se a la ciutadania i facilitar l'accés a la informació sobre l'àmbit públic a tothom que ho vulgui. D'aquesta manera, s'afavoreix la millora del clima de confiança entre la ciutadania i els dirigents públics i també l'exercici d'un model de governança compartida en la definició de l'agenda pública.

Aquest portal s'adreça a tota la ciutadania i per això s'utilitzen diversos registres i canals per a publicar la informació, amb la finalitat de garantir-ne la comprensió des de qualsevol nivell de coneixement i formació previs.

El portal Transparència d'Ifercat està construït i dissenyat com un punt d'accés des del qual accedir al conjunt d'informació de l'ens. El portal és viu i creix en continguts i actualitzacions de manera constant.
Puede consultar el Aviso Legal o modificar la su preferencia de cookies en el siguiente enlace:   Aviso Legal
En aquesta pàgina es fan servir galetes per definir la sessió de l'usuari i per l'anàlisi estadístic.   Més informació   Acceptar galetes