CATALÀ / CASTELLANO / ENGLISH   
 
   

AVÍS LEGAL

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat d’Infraestructures Ferroviàries de Catalunya (IFERCAT) o d'algun organisme vinculat a aquest ens, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a IFERCAT.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

·Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

·La informació administrativa facilitada a través d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al DOGC o altres diaris oficials, l'edició dels quals és l'únic instrument que en dóna fe de l'autenticitat i contingut.

·IFERCAT no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta Administració.

·IFERCAT no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

·En cap cas les cookies o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

·D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.


 
AVÍS LEGAL / MAPA WEB / LINKS D'INTERČS /   © 2009 Infraestructures Ferroviàries de Catalunya